- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg under september 2009

Av Ida - 19 september 2009 01:46

Åh herregud... Alla som känner mig vid det här laget vet nog vad jag tycker om överdrivet fulla människor (vet att jag själv kan vara så med..). Jag gick nyss ner för jag hörde mamma komma hem från ljuskvällen (provar/köper doftlus av alla dess slag) och tänkte att ååh så trevligt att fika med henne! Men jag möter henne i hallen nere och hon bara ramlar in i mig, aspackad, kan knappt gå, inte borsta tänderna, ingenting... Försökte få i henne ett glas vatten men det blev bara ett halvt. Sen så pratar hon bara strunt, om att hon tex gillar en liten tjej jättemycket (dotter till hon som hon var hos nu, släkting..), att det alltid har varit hennes favorit och sen så fnissar hon knepigt... Nej usch... Jag hoppas att hon inte får för sig att knacka på min rumsdörr senare, jag-orkar-inte-med-mina-föräldrar-fulla.

Av Ida - 18 september 2009 23:41

Jag vill rädda mig själv från mig själv just nu. Jag vill krypa ner under mitt täcke och sova i en evighet för att se om jag kommer på vad som är så bra med mig. Fem personer, tre bekräftade... Jag vet inte vart jag ska ta vägen? Det är absolut inte något fel på dom, dom är helt underbara och supertrevliga! Det är faktiskt jag det är fel på den här gången... Det vet jag helt säkert. För varför skulle jag annars bara vilja fly undan? Lägga mig i sängen utan mat och vatten och gå in i mig själv... Eller ja, varför inte göra det bra istället och sätta mig på balkongen med en kall öl, bra musik och cigg..? AKDSNGLKDSPRFMCVWKEDSAOALSERPEWDLSGJC!!!!! Jävla skit, fan, fan, FAN! Det känns som att jag berövar människor på något dom kan lägga på andra, varför jag? Varför är jag så bra?

Jag ska tänka på det Rick sa "Du måste förstå att du är en mycket vacker och eftertraktad kvinna i dina bästa år"... Det låter skumt och jag visste inte alls vad jag skulle säga då jag hörde det, sen rodnade jag bara. För ärligheten han hade i sin röst då sa mig att det han sa var sant, men samtidigt förstår jag det inte heller... Suck...

Har tittat på Dirty Dancing ikväll på 1an, den var lika bra som alltid. Filmen får mig att vilja börja dansa igen.

Av Ida - 17 september 2009 07:11

Jag förstår inte...
Varför jag?
Varför är jag så intressant?
Va?
Jag förstår ingenting, jag är ju... Jag?

Av Ida - 16 september 2009 22:36

Börjar med att skriva att jag missade näst sista bussen hem, vilket innebar att jag måsta sitta i lite mer än tre timmar på stan och vänta på sista bussen som gick 19:35... Som tur var så kom Rick ner på stan, hade med sig sin gråa gado-gadotröja som jag fick låna (hade bara en tunn klänning idag) plus att han fick tillbaks sin väska som han glömde hos mig igår. Vi gick och käkade på Amandas och pratade om en massa, vandrade sen runt och då det var ca 1½ timme kvar innan bussen skulle gå så fick jag världens hemskaste röksug! Och gissa vad? Jo, rökte sista ciggen då jag missade bussen, så där satt jag, blev mer och mer rastlös, det började klia i fingrarna så till sist så hoppade jag på Rick som en tok, sprang runt och letade långa fimpar samt dunkade huvudet i närmsta föremål. Rick valde efter kanske en timme att jag fick låna pengar av honom, 70% sa han var för att han tyckte jag var lite smått irriterande då jag inte kunde sitta still och dom andra 30% var för att han tyckte synd om mig. Då blev jag förvånad och frågade varför, han som var så emot att jag rökte förut men då tog han upp sitt beroende till koffein och att han visste hur det kändes. *puh* så jag fixade ett paket Lucky Strike och redan efter andra blosset så slappnade jag av, kanske lite för mycket för det märktes på bussen (samt att jag bara fick fyra timmars sömn inatt), jag somnade som vanligt på bussen och då jag vaknar så vet jag inte vart jag är, åker förbi en massa ställen och sen ser jag att jag åkt ungefär en mil för långt, WOHO, inte! Ringde mamma som fick hämta mig, smått stressad då hon skulle bleka mitt hår innan hon skulle till jobbet, som tur var så hann vi och nu sitter jag med färg i håret. Förhoppningsvis så blir det bra!

En annan grej idag som höjde mitt självförtroende och fick mig på bra humör var då Bambi sminkade och fotade mig till sin bildfördjupning! I början kände jag mig lite skeptisk mot att bli sminkad (dagen började lite jobbigt med tandläkaren) men Bambi mjukade upp mig med en gurkmacka och lite godis + saft, supergott! :D Under tiden som jag blev sminkad så kollade jag mig i spegeln då och då, blev chockad ett tag då jag såg en massa smink som rasat ner under ögonen, såg ut som en panda! Men det blev bättre, sååå mycket bättre! :D Jag kände mig som en prinsessa, balens drottning, ALLT vackert man kan tänka sig! Sen så flöt jag bara in i rollen som "modell", det var en helt underbar känsla, och ändå så hade jag bara på mitt ett tajt långt linne utan axelband och strumpbyxor. Jag som alltid skäms över min kropp och ja, knappt klarar av tunna tajta kläder längre, men det gick! Såg flera bilder sen då vi var klara och det fanns massor som var gorgeus! Och allt för Bambi, proffs på att sminka, skitduktig på att fotografera och tipsa om vinklar och jättego och snäll som bjöd på fika! :D

Wiih! Nu gick mitt humör upp igen då jag tänkte på det här så nu ska jag nog skutta in i duschen en snabbis och sen välja kläder till skolfotot imorn!

Av Ida - 15 september 2009 19:43

Jag har precis haft trevligt sällskap med Rick, han spontanåkte hem med mig efter skolan ^^ Så nu har vi ätit god mat, pratat skit och rökt vattenpipa :) Fick en massa välbehövda kramar med, känns bra att ha en så trygg människa hos sig igen, det var länge sen sist. Dock så glömde han sin väska här så det blir till att ses en sväng imorn med så han får tillbaks den.

Vad har hänt annars idag då? Har fått en massa cigg som betalning för saker och ting, så på två-tre dagar så har jag kanske fått ett paket? *happyface* Hmm, en grej som gör mig trött och förbannad är att på torsdag ska vi ha skolfoto, och det fick vi reda på idag! Tidigare år så har vi fått veta det nästan en månad innan, hallå?! Vad är det här då? *suckar högt och himlar med ögonen* Förstår inte alls hur dom planerar... Och apropå planering så fick vi reda på att vi ska hinna söka praktik och skriva cv osv(...) innan den 28 den här månaden, och det ska tydligen vår svenskalärare vetat om i snart en månads tid, gaaah!! Planeringar inom skolan suger!
Ska iallafall söka praktik på min fars jobb, annars blir det väl något konstigt på cul... Mjaja, nu ska jag halvsova ett tag och ha lite prestationsångest inför torsdag och religionsprovet (som jag inte kan).

Och tack Rick för den här kvällen, it was wonderful!

Av Ida - 14 september 2009 22:59

Jag vet inte om jag ska lägga upp min nyskrivna "dikt", den känns för känslostark för att placeras här... Den, beskriver mig själv för mycket och jag är rädd för att mitt jag ska missförstås och bara ignoreras...
Du vet vart dikter hör hemma

Jag är rädd för att folk ska ta mig som någon annan än den jag är, som känslokall och elak. Hallå? Jag bryr mig om folk som till och med sagt upp kontakten med mig, jag vet inte varför, för det tar för mycket på mig... Men jag har alltid varit så.. aja, jag skriver för mycket med kaostankar i mitt huvud just nu så nu stänger jag nog ner den här sidan...

Längtar tills imorn och min första cigg.

Av Ida - 14 september 2009 21:01

att jag gråter spelar ingen roll

att jag inte ler spelar ingen roll

att jag viks dubbel av smärta... spelar ingen roll

att jag inte skrattar längre spelar ingen roll

att jag kämpar spelar inte heller någon roll...

så om jag slutar kämpa, faller ner död, spelar det någon roll då?

Av Ida - 14 september 2009 20:40

Oh Shit! , hörde nyheten för någon timme sen
kan inte fatta att du finns där i himelen
du hängde dig själv, saker blev för jobbigt
i mina ögon e du aldrig nånsin konstig.. självmord
de va enda utvägen de kanske krävdes för att lämna missären


-

Jag är på randen till att bara lägga mig ner och dö,
jag hade en liten gnutta hopp kvar, kände mig duktig och snäll
men det slutar alltid med ett helvete,
att jag aldrig lär mig att sluta försöka

Ovido - Quiz & Flashcards