- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Ida - 16 september 2009 22:36

Börjar med att skriva att jag missade näst sista bussen hem, vilket innebar att jag måsta sitta i lite mer än tre timmar på stan och vänta på sista bussen som gick 19:35... Som tur var så kom Rick ner på stan, hade med sig sin gråa gado-gadotröja som jag fick låna (hade bara en tunn klänning idag) plus att han fick tillbaks sin väska som han glömde hos mig igår. Vi gick och käkade på Amandas och pratade om en massa, vandrade sen runt och då det var ca 1½ timme kvar innan bussen skulle gå så fick jag världens hemskaste röksug! Och gissa vad? Jo, rökte sista ciggen då jag missade bussen, så där satt jag, blev mer och mer rastlös, det började klia i fingrarna så till sist så hoppade jag på Rick som en tok, sprang runt och letade långa fimpar samt dunkade huvudet i närmsta föremål. Rick valde efter kanske en timme att jag fick låna pengar av honom, 70% sa han var för att han tyckte jag var lite smått irriterande då jag inte kunde sitta still och dom andra 30% var för att han tyckte synd om mig. Då blev jag förvånad och frågade varför, han som var så emot att jag rökte förut men då tog han upp sitt beroende till koffein och att han visste hur det kändes. *puh* så jag fixade ett paket Lucky Strike och redan efter andra blosset så slappnade jag av, kanske lite för mycket för det märktes på bussen (samt att jag bara fick fyra timmars sömn inatt), jag somnade som vanligt på bussen och då jag vaknar så vet jag inte vart jag är, åker förbi en massa ställen och sen ser jag att jag åkt ungefär en mil för långt, WOHO, inte! Ringde mamma som fick hämta mig, smått stressad då hon skulle bleka mitt hår innan hon skulle till jobbet, som tur var så hann vi och nu sitter jag med färg i håret. Förhoppningsvis så blir det bra!

En annan grej idag som höjde mitt självförtroende och fick mig på bra humör var då Bambi sminkade och fotade mig till sin bildfördjupning! I början kände jag mig lite skeptisk mot att bli sminkad (dagen började lite jobbigt med tandläkaren) men Bambi mjukade upp mig med en gurkmacka och lite godis + saft, supergott! :D Under tiden som jag blev sminkad så kollade jag mig i spegeln då och då, blev chockad ett tag då jag såg en massa smink som rasat ner under ögonen, såg ut som en panda! Men det blev bättre, sååå mycket bättre! :D Jag kände mig som en prinsessa, balens drottning, ALLT vackert man kan tänka sig! Sen så flöt jag bara in i rollen som "modell", det var en helt underbar känsla, och ändå så hade jag bara på mitt ett tajt långt linne utan axelband och strumpbyxor. Jag som alltid skäms över min kropp och ja, knappt klarar av tunna tajta kläder längre, men det gick! Såg flera bilder sen då vi var klara och det fanns massor som var gorgeus! Och allt för Bambi, proffs på att sminka, skitduktig på att fotografera och tipsa om vinklar och jättego och snäll som bjöd på fika! :D

Wiih! Nu gick mitt humör upp igen då jag tänkte på det här så nu ska jag nog skutta in i duschen en snabbis och sen välja kläder till skolfotot imorn!

Ovido - Quiz & Flashcards