- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg under juli 2009

Av Ida - 27 juli 2009 17:11

http://teaser-trailer.com/2009/06/tim-burtons-alice-in-wonderland-movie.html

Jag vill se den filmen, någon mer som vill?
Just nu sitter jag hemma och har det tråkigt... Hmm, fick också reda på att mor och far är borta från tisdag till torsdag, inte bara två dagar som jag trodde. Så jag blir ensam hemma, bror är nämligen i stockholm just nu. Någon som vill ses? ...Om det hade varit som "förut" så hade jag vetat vem jag skulle bjuda hit på övernattning, filmtittande och bullar med te... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Det enda jag hittills vet är att jag kommer laga mat åt mig själv (vilket är skittråkigt!) och typ se på film,  The Crow och Clockwork Orange funderar jag på... Ska nog se på någon animé med.

Vad som händer annars i veckan vet jag inte... Ska nog in till stan åtminstonde en dag så jag kan köpa cigg igen *suck*

Fan! Jag vill ha det som för två veckor sen! Jag vill ut till havet, jag vill promenera längs skogsvägar eller bara sitta på en bänk och prata strunt! FAN!

Av Ida - 27 juli 2009 01:02

Jag känner mig misslyckad, och jag får alltid en känsla av tomhet efter en natts fylla, jag vill bara hälla i mig mer. Jag vill bort från det här skitstället, jag vill ut till stan och promenera under gatlamporna, sätta mig på en bänk och bara röka. Jag vill inte vara kvar här i det här huset för jag känner mig fångad, men... Vart ska jag annars ta vägen? Rick och Gabbi funkar, men bara för två dagar sen blir det för mycket. Sen då? Det finns inte många ställen jag känner mig ok på, där jag kan slappna av... Så det kommer bli att jag får promenera runt nätterna igenom och sen träffa folk under dagarna eller sova. För jag sover hellre på dagen än på natten inne i stan...

Äh, jag känner att jag mer och mer ger upp, det känns inte ens kul att gå runt på stan längre. Alla människor är likadana varje dag och det händer aldrig något nytt.
Jag vill ner till Blekinge och träffa Robert, det började planeras då Rick också skulle ner med bil, men nu blir det kanske inte så då Rick tar tåget istället... Jag vill ner till Gävle och träffa folk. Visst, jag känner ingen där men jag vill lära känna nya människor. Och nästa helg blir det nog fest igen, Blodsmansnatt sägs det... Ska höra med Ida om det blir att hon och jag förfestar hos henne då...

Äh... Vad ska jag göra?

Av Ida - 26 juli 2009 21:11

Oho, igår blev inte alls som jag hade tänkt mig. Åkte in till stan så jag var inne ca 15:00, lämnade filmerna på Hemmakväll och skulle sen ta 15:35 bussen hem, trodde jag... Bussen gick inte då utan tio minuter tidigare, 15:25, så jag lyckades missa den, den var också sista bussen hem. Istället satte jag mig ner och rökte vid stationen tills jag träffade på Pg, Ida, Sebbe och Michel. Michel bjöd på cigg och vi drog iväg mot Hemköp där vi också mötte Joel, det köptes lite mat och sen vandrade vi hem till Joel där vi åt, panpizza blev det för min del.
Efter "maten" så vandrade vi hem till Pg där det blev lite vindrickande, gick till Sebbe sen så han kunde hämta hans vin (som inte alls var gott XD) och gick sedan vidare till bowlinghallen där Ida kände (knappt) någon som hade fest. Gratis alkohol woho! (Där lyckades jag också tappa mina nyköpta cigg på balkongen under där ingen var hemma).
Efter en stunds ölspel och drickandes så drog vi iväg mot Bockarna, sa adjö till Joel som vinglade hemåt (hoppas jag på) och vi traskade in på krogen, om nom nom för gratis öl. Satt där inne med Sebbe då Ida och Pg gick hem till henne då Pg mådde lite för dåligt för att vara kvar (XD).
Träffade på Gustav en sväng innan vi drog oss mot Lillfjärden för en promenad (mysigt), vi gick hem till Sebbe där smarta lilla jag bestämde mig för att börja gå mot busstationen för att åka hem, klockan halv fem på morgonen. Kom på halvvägs dit att det inte gick någon buss så då började jag vandra mot Stormyran i hopp om att Rick skulle vakna då jag ringde. Vilket han gjorde! :P

Somnade nån gång runt sju på morgonen och vaknade bakfullare än någonsin *urk*. Kom hem för ett tag sen med 19:25 bussen iallafall, sa hejdå till Simon med som blev uppplockad av sin pojkvän. Det var kul att ses så mycket som vi gjorde i veckan! ^^ Hoppas det blir snart igen!

Nu kom mor och far hem så ska kanske prata lite med dom, sen blir det nog att titta på film själv på mitt rum.

Av Ida - 25 juli 2009 12:19

Nu ska jag ner, äta något och sen sminka mig. Drar till stan med 14:25 bussen för att lämna tillbaks två filmer på hemmakväll, bussen som går hem igen går ungefär 20 minuter efter att jag kommit in till stan... Fyfan... Ska försöka höra med mor eller far om dom kanske kan hämta mig i bergsjö eller höra med någon boende i hudik om jag får slagga där (om jag överhuvudtaget orkar).

Nu ska jag kila iväg så jag inte missar den där jävla bussen, tjohej!

Av Ida - 25 juli 2009 03:35

Jag sitter i endast ett par av Ricks kallingar hemma i min säng, håret uppsatt i en toffs och osminkad. Jag har för mycket tankar och funderingar i mitt huvud, för mycket hat och förvirring. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och det känns som om vart jag än går är en återvändsgränd.
Dagen idag började mysigt, gick över till chock och sen ren irritation och ilska. Jag ville sparka och slåss och seriöst klösa ut ögonen ur vissa människor... Men så får man ju inte göra, eller hur? Så istället gick jag där med fucking gnagande tankar och känslor, jag ville be vissa efterhängsna människor dra åt helvete och faktiskt sluta tigga cigg då jag sagt hur jävla många gånger som helst att jag bara har två kvar! Fan! Jag behöver ciggen själv, tigg av någon annan! En smäll på käften åt irriterande människor, och jag hade fan behövt skrika åt någon.

Fattar inte ens varför jag skriver det här, det minskar inte direkt mina hatkänslor, och varför känner jag ens så? Jag orkar inte bry mig längre, inte om något, men jag gör det fan ändå. Fan.

Alltså... Näe, jag ser ingen lösning på något.
Och jag känner mig fortfarande som nån jävla tröst, jag behöver nog höra fler gånger att du gillade det så jag kan försäkra mig om det och att det inte ska bli så att du ger upp mig... Som vissa andra...

Av Ida - 25 juli 2009 00:50



This is magic, fuck.


Vart det fel av oss? Skulle vi bara ha gett varandra en smäll på käften och sen somnat om eller bara klivit upp? Äh, det gjorde inget för dig, men för mig? Jag vet inte... Hela min dag har varit fel, helt fel...


Jag är nog bara trött och har varit borta hemifrån för länge, fyra dagar är kanske för mycket för mig? Och ändå måste jag till stan imorn för att lämna tillbaks två sketna filmer på Hemmakväll, jag är äckligt irriterad över det, jag som hade tänkt att dra till stan på söndag och kanske pierca mig... Jag hade gärna haft en "stanna hemma och vila ut" -dag men nänä, jag får ingen större chans till det verkar det som... Sen blir det kanske att jag åker iväg med mor och far nånstans tisdag-onsdag (har ingen lust med det så stannar nog hemma). Det jag har att säga är blä, och det beskriver min dag väldigt bra... Har klunkat i mig 3 powerking och har en kvar, har rökt och tagit två "burn", pluh... Kan säga att jag fått i mig runt 6 energidrycker idag, och käkat frukost vilket var makaroner, korv + ett halv stekt ägg, till lunch blev det en korv på stan och till middag hemma en kycklingvinge och kroketter. Fy fan säger jag bara, ångrar att jag stoppade i mig middagen...

Äh, vad ska jag göra nu då? Sova känns lockande faktiskt...


Av Ida - 23 juli 2009 21:44

Nu har jag inte varit hemma på tre dagar, jag vill inte heller hem. Jag liksom... Har lärt mig leva med det här, i lägenheten, på stan. Jag klarar inte av känslan hemma. Jag vill röka, jag vill supa bort mina tankar och känslor, det är skönt okej? Jag vet inte vad jag har att leva för längre, bara jag håller mina tankar på avstånd så fungerar det. Här har jag en sovkompis, Rick. Vad har jag hemma?`

Vi ska snart se på film... Rick springer stressat omkring *blir matad med en godis* och ja, godnatt eller något? Bloggen rör bara omkring mer i mitt huvud, för... Om någon vill veta något om mig så borde man prata personligen, men liksom... Det här ska vara för att skriva ner mina tankar och känslor, inte mer än så.
*babblar för mkt*

Av Ida - 22 juli 2009 22:18

Hmm, jag sitter ensam i Ricks och Gabbis lägenhet just nu och äter på ett korvbröd. Jag lyssnar på Aphex Twin och önskar att Rick vore kvar här i lägenheten nu, men han, Gabbi och Stolpe drog ner på stan för att hyra film och köpa gotti-gott.

Inatt efter allt supa så ställde sig Pundis och lagade fyllemat till honom och mig, ostschnitzel (hur det nu stavas) med pasta, fan vad gott det var! Och fan vad trevligt jag hade det ute den natten, jag vill tillbaks till det och jag vill tillbaks till då jag satt där på köksbänken med benen virade runt hans midja. Och samtidigt så vill jag bara... Vara sådär lycklig igen.
Jag fick känna hur lycka smakade i en veckas tid, sen röcks det från mig på två sekunder. Rick sa ikväll "Har jag sagt till dig vad jag tycker..? Jag tycker synd om dig, för jag såg dig jättelycklig i flera dagar, och så ska det bli såhär" sen kramade han om mig och det var första gången på väldigt länge som jag bröt ihop...
"Jag såg hur lycklig du var, det är synd att han inte såg det".

Smutsen inom mig sprider sig till utsidan, jag vill skära bort min hud och bada i syra.

 
http://www.youtube.com/watch?v=JP0JjAXJZnw
http://www.youtube.com/watch?v=32eeWMTgnuI

Ovido - Quiz & Flashcards