- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Ida - 27 juli 2009 23:27

Jag har insett att om jag inte självmant åkte in till stan varje dag så skulle jag bli kvar hemma i ensamheten. Det är ingen som smsar och frågar om jag ska till stan eller så, folk tar det för givet... Varför är det så?

_________________________________________________

Jag vill åter igen bli insvept i trygghet
Inlindad i bomull och vaggad i din famn

Ditt leende fick allt inom mig att lätta
Dina armar kramade bort min ångest och läkte mina sår

"Stanna hos mig, du är allt jag har"

Men ångesten som smugit iväg kom springandes tillbaks
Tryggheten blåste bort med vinden
Och ensamheten började åter möblera sitt rum inom mig

Vart tog tryggheten vägen?
Vart försvann ditt leende?
Och varför gav du upp så lätt?

Av Ida - 27 juli 2009 17:11

http://teaser-trailer.com/2009/06/tim-burtons-alice-in-wonderland-movie.html

Jag vill se den filmen, någon mer som vill?
Just nu sitter jag hemma och har det tråkigt... Hmm, fick också reda på att mor och far är borta från tisdag till torsdag, inte bara två dagar som jag trodde. Så jag blir ensam hemma, bror är nämligen i stockholm just nu. Någon som vill ses? ...Om det hade varit som "förut" så hade jag vetat vem jag skulle bjuda hit på övernattning, filmtittande och bullar med te... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Det enda jag hittills vet är att jag kommer laga mat åt mig själv (vilket är skittråkigt!) och typ se på film,  The Crow och Clockwork Orange funderar jag på... Ska nog se på någon animé med.

Vad som händer annars i veckan vet jag inte... Ska nog in till stan åtminstonde en dag så jag kan köpa cigg igen *suck*

Fan! Jag vill ha det som för två veckor sen! Jag vill ut till havet, jag vill promenera längs skogsvägar eller bara sitta på en bänk och prata strunt! FAN!

Av Ida - 27 juli 2009 01:02

Jag känner mig misslyckad, och jag får alltid en känsla av tomhet efter en natts fylla, jag vill bara hälla i mig mer. Jag vill bort från det här skitstället, jag vill ut till stan och promenera under gatlamporna, sätta mig på en bänk och bara röka. Jag vill inte vara kvar här i det här huset för jag känner mig fångad, men... Vart ska jag annars ta vägen? Rick och Gabbi funkar, men bara för två dagar sen blir det för mycket. Sen då? Det finns inte många ställen jag känner mig ok på, där jag kan slappna av... Så det kommer bli att jag får promenera runt nätterna igenom och sen träffa folk under dagarna eller sova. För jag sover hellre på dagen än på natten inne i stan...

Äh, jag känner att jag mer och mer ger upp, det känns inte ens kul att gå runt på stan längre. Alla människor är likadana varje dag och det händer aldrig något nytt.
Jag vill ner till Blekinge och träffa Robert, det började planeras då Rick också skulle ner med bil, men nu blir det kanske inte så då Rick tar tåget istället... Jag vill ner till Gävle och träffa folk. Visst, jag känner ingen där men jag vill lära känna nya människor. Och nästa helg blir det nog fest igen, Blodsmansnatt sägs det... Ska höra med Ida om det blir att hon och jag förfestar hos henne då...

Äh... Vad ska jag göra?

Ovido - Quiz & Flashcards