- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg under mars 2009

Av Ida - 10 mars 2009 23:00

Jag har kommit fram till en sak. Det är många som mår dåligt som söker sig till mig, som skriver till mig över internet och verkar vilja prata. Igår var det fyra personer som 'depp-pratade' hos mig över msn, idag har det varit två personer. Däribland en nära vän jag oftast inte pratar om deppiga saker med. Oftast blir jag förbannad och irriterad över att dom skriver, tänker dom inte på mig? Men sen kommer jag på att dom frågar ju mig om hur jag mår med.. Så i längden är det lugnt. Men just nu ikväll då den här vännen skrev till mig så blev jag förvånad, öppnar denna sig för mig? Är jag verkligen en person att lita på? Men då jag tänker efter så pratar inte den personen så mkt om hur den mår, och jag tycker fruktansvärt synd om denne. Verkar inte må bra alls..

Och sen förstår jag inte hur vissa personer inte verkar tänka sig för, dom bara vräker ur sig saker om vissa personers nära och kära osv, vill dom att man ska säga samma sak om deras? Nej jag tror inte det.. Tänk er lite för, speciellt då ni pratar med en person som i princip är halva erat liv. Tänk-er-för.

Och sen blir jag lite paff, just det med att vissa bara öppnar sig för mig och pratar om hur de mår och så.. De personer jag VILL ska prata med mig bara ignorerar mig och drar sig undan, dom gömmer sig och pratar med andra. Varför är det så? Varför vill inte de jag bryr mig om prata med mig? Jag förstår bara inte.. Nu låter det som om jag tvingar dem, men jag sitter och väntar, inte ens de jag står jättenära som mår skit pratar med mig, dom slutar höra av sig som om jag vore gjord av skit... Är jag det?

Äh jag vet inte längre vad jag ska göra, sluta bry mig? För de jag inte bryr mig om så mkt pratar ju med mig? Ellerhur..? Jag får fundera på det inatt..

Av Ida - 8 mars 2009 03:00

Jag vill skjuta mig, jag har haft den känslan i snart fyra månader nu.
Jag vill sätta en pistol mot bröstkorgen och bara skjuta...

Av Ida - 7 mars 2009 15:32

Jag stressar och stressar, jag tycker jag ger hela tiden. Jag har inte tid för mig själv längre. Jag gör det andra säger åt mig att göra 'Åk hit, åk dit' 'kom hit istället för jag har inte tid att åka till dig...' Jag hör bara såna grejer. FUCK YOU säger jag bara! Jag HATAR det här.. Just nu sitter jag och storgråter i min säng, jag åkte in till stan imorse vid tolv för att träffa folk. Ingen där så jag åkte hem med 13:35 bussen, väl hemma får jag reda på att folket kommit 40 minuter efter att jag satt mig på bussen.. Skitkul! Verkligen...
Nu vill folk ses, enda bussen in går 17:55 vilket betyder att jag är i stan 18:35, och imorn ska jag åka snowboard... Det går inga bussar hem till mig ikväll förutom 01:20, och det är bara för sent... Jag pallar inte!

Ge mig det lov jag egentligen skulle haft den här veckan!

Jag är trött och vill bara sova.. Jag vill ligga och kramas med någon jag älskar. Men jag vet inte om jag älskar någon. Rick har slitits ifrån mig.. Och.. Jag vet inte...

Av Ida - 5 mars 2009 14:15

Jag ligger äntligen hemma i min egna säng. Allt var ett helvete igårkväll.

Igår klev jag upp halv sju för att ta åttabussen in till Sanna för att träffa Jim och säga hejdå.. Vi hann vara med varandra i 2½ timme, men jag önskar att det varit en hel dag. Det blev strul med bussar osv men det löste vi :P (inget som ska skrivas här, alldeles för tråkigt).
Vid 11 då Jim åkte så satte sig jag, Oden och Anneli oss på stationen. Anna (?) kom dit lite senare och då gick vi mot Jambo för att äta, det slutade med att jag tog med två mackor upp till lägenheten för att äta med Rick istället.

Det var en massa kunder bokade hos Rick för piercing den dagen, först kom en kille som hette Leif, han piercade septum vilket gick snabbt och bra. Sen kom Melody och Cäc, Melody skulle pierca läppen då vi upptäckte att handskarna var slut. Så det blev att akutfixa det snabbt (som tur var så har Cäc sina kontakter :P). Efter det kände jag att 'åh jag vill pierca mig!' Så jag bestämde mig för att göra Septum, vilket gick.. Bra, men det gjorde förjävla ont, speciellt då Rick rengjorde med spriten D: Men sånt får man stå ut med om man vill vara fin.. Petra kom precis då jag hade nålen i nästan, stackarn. Hon piercade tungan vilket gick jättebra.

Under hela den här dagen träffade jag en massa folk :P
Anneli, Anna, Oden, Jim, Johan, Bambi, Fanny, Ruki, Joel, Cäc, Melody, Petra + hennes sällskap, Gabbi, Luna, Rick, Leif och Pundis (sen har jag säkert missat någon med).

Åter till varför kvällen blev ett helvete.
Mitt humör ville inte lyda mig, jag vet inte varför. Jag försvann från omvärlden, mitt humör växlade varannan minut. Ena stunden kunde jag rulla på golvet och skratta, andra satt jag och storgrät. Jag ville kräkas upp mina känslor och bara åka hem. Jag ville ringa någon eller bara känna närhet. Jag fick panik samtidigt som jag var jättelugn, jag skrek elaka saker om folk på internet, hur mycket jag hatade dem, att alla skulle dö och bara dra åt helvete.. Sen kunde jag bara försvinna in i mig själv och hamna i 'trans'.

Imorse klev jag upp tio över sju, Rick och Gabbi skulle till Stockholm så jag skulle ta 8.05 bussen hem till Jättendal för att lägga mig att sova istället för att vänta på bussen som gick vid tolv. Jag sov till halv två någon gång, och jag kan säga att det var skönt. Det läskiga är att jag drömt mer än någonsin.

Jag har fortfarande en olycklig känsla i kroppen och jag hoppas den försvinner.. För ikväll ska jag bowla med en massa folk och jag hoppas att jag orkar.


Av Ida - 3 mars 2009 17:24

Du kysste mig idag, jag kysste dig. Du tog på mig... Jag vet inte *suckar djupt* Jag är bara så rädd för att bli utnyttjad igen. Att jag bara ska vara en leksak, att du bara ska få ha roligt för en stund... För det var ändå bara 3e gången vi träffas, jag vet inte hur jag ska ta det? Jag hade tänkt att mysa med dig, kramas och kanske pussas... Men du var så på och jag visste inte alls hur jag skulle reagera. Men då vi satt på bänken och du lyfte upp mig haka, då stannade tiden...

Jag vet inte alls hur jag ska bete mig! Jag är så jävla osäker! Fan!
Du åker hem imorn, ner till Skåne... Du åker 11 imorn bitti, du vill träffa mig nu ikväll eller att jag vinkar av dig imorn. Och jag tror det får bli imorn, för just nu vill jag träffa någon jag känner och jag hoppas du förstår.

Det pirrar i min mage, du lyckades stanna min tid, du fick mig att skratta...
Men ändå gjorde du mig så osäker, istället för att sväva så föll jag...

Av Ida - 2 mars 2009 23:25

Jag sitter inne på mitt rum med dörren stäng, väntar på att locktången ska bli varm så jag kan fixa mitt hår. The Knife letar sig in i mina öron och lugnar mina nerver lite... Men du rör upp mina känslor, får mig nervös, det pirrar i magen men jag vet inte om det är oro? Jag är rädd.. Rädd för att det här är på låtsas, rädd för att jag är på låtsas..

*går och kollar locktången*

...Du smsade mig ikväll, mitt hjärta skuttade till och jag mådde helt plötsligt illa, av nervositet? Jag har ingen aning... Jag vet inte om jag ska träffa dig imorgon, det kan bli sista gången på länge. På onsdag åker du hem igen, och jag vill verkligen träffa dig men vet inte om jag vågar...

Varför sitter jag och skriver det här? *suck*

Jag ska locka håret nu, vi får se vad som händer...

Av Ida - 1 mars 2009 18:15

Myrorna kriper under min hud, upp längst benen och armarna.
Jag har kväljningar, tankarna rusar iväg och jag vill in på toa
och skära ut tankarna, skära ut myrorna och skära bort känslorna.
Jag vill bort bort bort och bara glömma allt ont. Varför blir det såhär?
Jag mår bättre utan dig, lämna mig ifred!

Av Ida - 1 mars 2009 15:30

Jag sitter hemma hos Rick och Gabbi efter en natts mys med Bambi<3

Igårkväll 17:55 tog jag bussen hem till Bambi. Joel, Jennie, Michel, Emilia, Bambi och hunden Tindra mötte mig vid busshållplatsen och sen promenerade vi i 10-15 minuter hem ^^ Väl hemma mumsade jag och Bambi i oss lite cheesballs (hur stavas det?) och sen gick vi ner till de andra och kollade på film och myste.
Bambi och jag gick hem runt halv ett(?) och då la vi oss i sängen och tittade på Edward Scissorhands D': FAN vad den var bra! *cry cry* Somnade jättesent men vaknade 40 minuter senare än vad vi hade tänkt. Vi sminkade oss och fixade med kläder och drog in till stan för att träffa folk :P

Så nu har Björn klippt av sig håret, folk har beställt hår och jag svimmar snart!

(ska gå och vara social nu med de andra, puss)

Ovido - Quiz & Flashcards