- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Ida - 28 mars 2009 19:50

Earth hour 20:30 till 21:30, skulle gärna släcka ner alla lampor och stänga av allt elektroniskt. Men jag ensam i ett stort, mörkt och kallt hus låter inte så frestande. Det hade varit annorlunda med sällskap men det har jag inte just ikväll. Så jag ska spendera kvällen framför tvn, tittandes på Robinson. Men jag ska iallafall släcka ner och stänga av allt som inte behöver vara igång. Som min dator, lamporna i rummen jag inte är i osv..

Idag har jag varit irriterad och förbannad och samtidigt lite ledsen. Jag tog äntligen tag i att städa rummet för första gången på månader, kastade ut alla sängkläder och hängde upp mattan, täcket och alla kuddar för vädring på balkongen. Dammsög golvet och madrassen, så nu är det nystädat och fint. Plockade undan alla småsaker på skrivbordet och nattdugsbordet med, så nu har jag bara täcket kvar att bädda i sängen och lite disk att ta ner till köket.

Nu ska jag ta min medicin, sätta igång tvn och släcka lamporna. För snart börjar Robinson.. Sen ska jag nog krypa ner i badkaret och ta ett varmt bad och läsa min bok ^^

Ovido - Quiz & Flashcards