- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg under maj 2009

Av Ida - 19 maj 2009 20:12

Den här dagen har varit, jobbig. Jag har stressat mig genom dagen, haft en konstig känsla i kroppen som inte försvunnit. Jag önskar att jag vore sådär liten igen, jag vill sitta i någons knä och bara gråta ut om alla problem. Det spelar inte ens någon roll om jag är liten eller stor, bara jag får känna trygghet och närhet. Jag vill kunna ha en person att falla tillbaks på, som alltid finns där oavsett vad. En person jag kan dela alla känslor och tankar med.


I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body lying somewhere in the sands of time
I seen the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do

I watched the world float to the dark side of the moon
After all I knew it had to be something to do with you
I really don't mind what happens now and then
As long as you'll be my friend at the end


Jag, vill inte vara själv längre, jag vill inte känna mig ensam...
Jag börjar helt seriöst fundera på hur det känns, jag kan KÄNNA känslan igen. Av tröst, lugn och att anledningen finns där för att tårarna ska få rinna fritt.
Jag har gjort det förut, och jag kan göra det igen.

Av Ida - 10 maj 2009 23:29

..Så sover jag jättedåligt på nätterna. Vaknar var och varannan timme av att jag hostar, och sen så ligger jag där, vaken och svettig och kan inte somna om. Kan somna mitt på dagen och sova i en timme, drömmer oftast korta och lätta drömmar. Då jag vaknar så vet jag knappt om det hänt på riktigt eller om det bara var dröm. I eftermiddags hände det 2 gånger. Så otroligt frustrerande. Drömmer om saker som så väl kan vara verklighet, drömmer om personer som finns i min närhet och får fnatt och panik då jag vaknar och måste kolla upp om det jag drömt var sant eller inte. Jag vet inte om det är för att jag har feber eller inte men drömmarna är verkligen superjobbiga..

Aja, passade på att skriva lite nu innan jag ska gå och lägga mig. Godnatt.

Av Ida - 8 maj 2009 17:15

Jag vet inte vad jag ska tycka, känna eller tänka. Var på hälsocentralen idag och fixade hostmedicin eftersom jag gått och blivit sjuk igen. Tog också upp att jag har haft problem med magen i lite mer än en vecka ungefär. Illamående, kramper och ont i äggstockarna. Läkaren klämde och kände en massa på min mage, jag gick och tog blodprov och efter det då jag gick tillbaks till läkaren så sa han att magen kunde bero på att jag var med barn. Hallå liksom? Säg inte så! Skolsköterskan sa samma sak då jag nämnde att jag mådde illa varje gång jag åt, svimmade och hade ont i äggstockarna.. Jag sa att det var omöjligt då jag åt p-piller. Men då nämnde läkaren det jag hade glömt bort, penicillinet och kortisonet jag åt för några veckor sedan försvagar och kan vid vissa tillfällen få p-pillerna att sluta fungera helt! Fan liksom, ska boka tid på ungdomsmottagningen nästa vecka för graviditetstest. Och jag känner på mig inombords, vilket jag har känt länge. Att något är annorlunda med mig, och svaret på alla mina frågor finns framför mig. Det skulle inte förvåna mig om jag är med barn då jag haft en sån känsla en tid (om jag inte gått och tänkt så mycket på det att kroppen har ställt in sig på det). Jag vill inte att det ska vara så, jag vill inte tampas med att ta ett piller som stöter ut ett liv, något som jag kan tänkas ta hand om. Jag vill inte känna hur något rinner ut ur mig då jag har chansen till att skapa något fint... Jag kan älska något som älskar mig lika mycket tillbaks, jag vill inte mista den chansen. Men jag vet att det är fel att skaffa barn nu, jag går fortfarande i gymnasiet och jag vet att personen som troligtvis är far till barnet inte heller skulle klara av det då han sagt att han inte vill ha barn just nu... Jag orkar inte...

Av Ida - 5 maj 2009 00:13

Great, bråk med mamma nu också bara för att jag sa som jag kände. Skitbra verkligen... 'Det är mitt fel alltihop, jag skulle nog ha lagt ut några tusen till på dig. Men jag tänkte faktiskt dagen innan du fyllde år att jag nog köpt lite för lite saker åt dig, men det är mitt fel alltihop, kan köpa lite kläder åt dig i veckan och slå in så du får det du vill ha'. Sen gick hon iväg och mumlade att hon aldrig skulle ha skämt bort mig och min brorsa från första början... Liksom, jag fyller bara 18 en gång och det är en speciell dag för dom flesta. Förlåt för att jag kostar så mycket. Det är inte med meningen.

Av Ida - 4 maj 2009 23:40

Nu är jag hemma igen, huvudvärk och illamående efter en stunds sovande innan bussresan hem. Sitter på mitt rum och tänker på min födelsedag, jag är förvånad över hur lite jag fick i födelsedagspresent. Brukar alltid få minst 3 presenter av varje familjemedlem. Det jag fick i söndags var skämmigt lite.

1 klänning + nagellack från Jon.
1000 kr för Arvikabiljetten,
45 minuters massage,
1 par strumpbyxor från mor och far.

Sen fick jag 1 navelpiercing från Rick, 1 par knästrumpor och skiva från faster och kusin, 1500 av farmor och farfar och 300 av mormor och presentkort på HotChili för 100kr av moster.

Liksom.. Jag är inte sån som vill ha en massa saker, men i år då jag fyller 18, borde jag inte fått mer? Vanligtvis får jag 4-5 olika klädesplagg, några småsaker och lite pengar.. Jag sa till mamma nyss att jag tycker jag fick väldigt lite för att det vara min 18årsdag, och att jag borde ha fått lite pengar för en tatuering eftersom det var det enda jag önskade mig. Mamma bara tittade på mig och sa att jag hade ju fått pengar av farmor och farfar som jag kunde använda till tatueringen. Då sa jag så som jag hade tänkt det: 'Men jag hade velat få tatueringen av er, eftersom den första tatueringen ska vara för mig och min familj'. Då vände hon sig bara om och gick ner.. *suck* Jag ska väl inte bry mig så mycket gissar jag på.. Rick gjorde iallafall min helg bra, tack. <3

Av Ida - 3 maj 2009 13:04

Här sitter jag och skriver om mina känslor rakt av, också försvinner allt. Fan! Jag orkar inte mer just nu, jag satt och skrev om min födelsedag, om det jag önskar mig mest av allt. Däribland tryggheten av en arm runt min midja, någon tätt intill. Jag skrev att jag ville spola tillbaka tiden till imorse då jag vaknade och pausa tiden just då, göra så den stod still. Bara för att för alltid känna den känslan. Pirret i kroppen och tryggheten i magen. Men allt jag skrev, försvann... Det är inte meningen att jag ska må bra. Jag vill bara radera min födelsedag, för presenten jag vill få, det är att somna varje natt med huvudet på en arm, en arm runt min midja och någon tätt intill, och det är så jag vill vakna med.. Men personen jag vill ha där hos mig vill inte vara med mig på det sättet. Jag är nog bara en produkt, en sak. Bara för att få honom att må bättre för en stund. Jag vill bara försvinna så jag slipper lidandet och smärtan.

Jag vill ha dig hos mig livet ut, och i nästa liv då vi båda är katter..

Ovido - Quiz & Flashcards