- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Ida - 4 maj 2009 23:40

Nu är jag hemma igen, huvudvärk och illamående efter en stunds sovande innan bussresan hem. Sitter på mitt rum och tänker på min födelsedag, jag är förvånad över hur lite jag fick i födelsedagspresent. Brukar alltid få minst 3 presenter av varje familjemedlem. Det jag fick i söndags var skämmigt lite.

1 klänning + nagellack från Jon.
1000 kr för Arvikabiljetten,
45 minuters massage,
1 par strumpbyxor från mor och far.

Sen fick jag 1 navelpiercing från Rick, 1 par knästrumpor och skiva från faster och kusin, 1500 av farmor och farfar och 300 av mormor och presentkort på HotChili för 100kr av moster.

Liksom.. Jag är inte sån som vill ha en massa saker, men i år då jag fyller 18, borde jag inte fått mer? Vanligtvis får jag 4-5 olika klädesplagg, några småsaker och lite pengar.. Jag sa till mamma nyss att jag tycker jag fick väldigt lite för att det vara min 18årsdag, och att jag borde ha fått lite pengar för en tatuering eftersom det var det enda jag önskade mig. Mamma bara tittade på mig och sa att jag hade ju fått pengar av farmor och farfar som jag kunde använda till tatueringen. Då sa jag så som jag hade tänkt det: 'Men jag hade velat få tatueringen av er, eftersom den första tatueringen ska vara för mig och min familj'. Då vände hon sig bara om och gick ner.. *suck* Jag ska väl inte bry mig så mycket gissar jag på.. Rick gjorde iallafall min helg bra, tack. <3

Ovido - Quiz & Flashcards