- HomicidalManiac - It's disgusting what dreams can do to you.

Alla inlägg den 16 april 2010

Av Ida - 16 april 2010 17:28

Igår kväll så tog jag den första sömntabletten, jag vaknade imorse klockan tio av mig själv, då hade jag sovit i ca tio timmar och var pigg då jag vaknade. Jag kommer inte ihåg senast då jag sov så här gott! Men å andra sidan så vände det ungefär 2 timmar efter jag tagit min andra medicin, den gör mig seg, trött, jag får huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Iallafall nu då jag ska vänja mig vid den och vänta på att den ska börja fungera som den ska.
Jag funderar på hur det kommer vara för mig nu de närmsta veckorna, jag kommer med all säkerhet tappa fokus och bli instabil. Läkaren sa också att en väldigt vanlig bieffekt i början är att man får den ångest man vanligtvis har fast dubbelt upp. Jag kan säga att jag inte ser fram emot det.. Men det som är bra är att det hjälper mot allmän ångest, panik, depression, torgskräck, social fobi och tvångssyndrom, så det lär hjälpa mig iallafall.

*kollar på klockan* den är fem över halv sex nu, ska snart ut och ta min andra cigg för idag och höra med Mumin vilken tid jag ska till henne imorn. Något som är skönt nu är att far och jag satte upp mina två hängstolar på balkongen idag, så nu är det mysigt att gå ut och röka där. Krypa ner i en stol och bara njuta :)

Ovido - Quiz & Flashcards